Un buchet pe zi

Conceptul „un buchet pe zi” vine în sprijinul tuturor celor pentru care calitatea unui cadou floral oferit unei persoane dragi este foarte importantă, iar timpul și energia contează. Noi te ajutăm și facem alegerea extrem de simplă!

Cum funcționează?

În fiecare zi, îți punem la dispoziție un singur buchet, cu un design autentic și fresh, creat de Andrada, cea care iubește florile și știe mereu cum să le aleagă și să le așeze împreună pentru a crea acel efect „wow” pe care ni-l dorim cu toții când cumpărăm un buchet de flori. Buchetul zilei se regăsește în trei dimensiuni dintre care vei putea alege.

Pe prima pagină a site-ului găsești întotdeauna două secțiuni pentru comenzile aferente a două zile consecutive. Spre exemplu, “buchetul zilei de 15 martie” este acel buchet care poate fi comandat spre a fi livrat începând cu 15 martie, iar “buchetul zilei de 16 martie” este acel buchet care poate fi comandat spre a fi livrat începând cu 16 martie.

Un buchet apare pe site și se poate comanda cu două zile înaintea zilei în care este efectiv livrat. Vei vedea la fiecare buchet momentul până la care îl poți cumpăra. De exemplu, dacă dorești să oferi un buchet cu livrare în ziua de 15 martie, buchetul zilei de 15 martie poate fi comandat oricând în intervalul 13 martie, ora 16 – 15 martie, ora 16. Sâmbătă orarul comenzilor se încheie la ora 14, iar duminică la ora 12.

Livrarea este disponibilă în București și este gratuită.

Ce pași trebuie urmați?

– În prima pagină a site-ului vei găsi secțiunea dedicată buchetului din ziua în care dorești să fie făcută livrarea.

– Alege dimensiunea, ziua și ora de livrare și adaugă buchetul în coș.

– Mergi la finalizare comandă și completează adresa de livrare și, dacă dorești, atașează un mesaj pentru persoana care va primi buchetul.

– Plătește cu cardul, online, în mediu securizat.

Gata! Simplu, nu?

Începe aici!